Țigări în valoare de patru mii de lei confiscate de polițiștii din Siret. Trei ucraineni sunt cercetați pentru contrabandă


Intră acum și în grupul de

Marfa a fost depistată în timpul unei acțiuni comune a Poliției rurale din Marginea și Gălănești, împreună cu lucrătorii ANAF Suceava.

În dimineața zilei de 17 iunie, polițiștii au stopat un autoturism ce circula pe strada Alexandru cel Bun din orașul Siret. La volanul Daciei Logan, ce funcționa în regim de taxi, se afla un localnic din Siret.

Acesta transporta trei cetățeni ucraineni, cu vârste cuprinse între 57 și 67 de ani. Cele trei persoane identificate au fost coborâte din autoturism, solicitându-se fiecăreia să prezinte bagajele pentru control.      

Asupra lor a fost găsită cantitatea totală de 309 pachete cu țigări, în valoare de circa 4000 lei, din care 296 pachete țigări marca Ashima, zece pachete țigări marca Marble și trei pachete de țigări marca Rothmans și un litru de vodcă în valoare de circa 100 lei.

Toți trei au recunoscut că intenționau să le comercializeze pe raza orașului Siret.

Polițiștii au confiscat bunurile, care au fost ulterior introduse în camera de corpuri delicte a Poliției Municipiului Rădăuți.     

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de „contrabandă”, dosar ce va fi soluționat procedural de către SPR 3 Marginea.


Intră acum și în grupul de