Eliberarea celor peste 300 de bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava pentru seria a VIII-a se efectuează începând cu data de 20 iunie 2019

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a informat, miercuri, într-un comunicat de presă, că pentru seria a VIII a  din anul 2019, instituţiei i-au fost alocate 307 bilete de tratament.

El a spus că eliberarea biletelor de tratament pentru această serie se va face începând cu data de 20 iunie 2019, iar plecarea în staţiune va fi  în intervalul 2-5 iulie 2019.

Boliacu a precizat că biletele  de  tratament  alocate  Casei  Judeţene de Pensii  Suceava sunt pentru staţiunile 1 Mai, Amara, Buziaş,  Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia,Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sovata, Târgu Ocna,Techirghiol, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord,Călimăneşti, Felix, Covasna, Tuşnad şi Venus.

 Directorul executiv al CJP Suceava a anunţat că listele cu repartiţia beneficiarilor biletelor de tratament au fost  afişate atât la sediul instituţiei, cât şi site-ul CJP Suceava.

 El a menţionat că persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament  se pot  prezenta la sediul CJP Suceava cu biletul de trimitere-formular în regim special  de la medic, buletinul/ cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii mai 2019.

Boliacu a atras atenţia că la ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului  sau, în cazuri exceptionale, o altă persoană desemnată de către titular, pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

(L.B)

loading...