Eliberarea celor peste 300 de bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava pentru seria a VIII-a se efectuează începând cu data de 20 iunie 2019


Intră acum și în grupul de

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a informat, miercuri, într-un comunicat de presă, că pentru seria a VIII a  din anul 2019, instituţiei i-au fost alocate 307 bilete de tratament.

El a spus că eliberarea biletelor de tratament pentru această serie se va face începând cu data de 20 iunie 2019, iar plecarea în staţiune va fi  în intervalul 2-5 iulie 2019.

Boliacu a precizat că biletele  de  tratament  alocate  Casei  Judeţene de Pensii  Suceava sunt pentru staţiunile 1 Mai, Amara, Buziaş,  Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia,Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sovata, Târgu Ocna,Techirghiol, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord,Călimăneşti, Felix, Covasna, Tuşnad şi Venus.

 Directorul executiv al CJP Suceava a anunţat că listele cu repartiţia beneficiarilor biletelor de tratament au fost  afişate atât la sediul instituţiei, cât şi site-ul CJP Suceava.

 El a menţionat că persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament  se pot  prezenta la sediul CJP Suceava cu biletul de trimitere-formular în regim special  de la medic, buletinul/ cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii mai 2019.

Boliacu a atras atenţia că la ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului  sau, în cazuri exceptionale, o altă persoană desemnată de către titular, pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

(L.B)


Intră acum și în grupul de