Un bărbat din Straja care a încercat să salveze bunuri dintr-un incendiu izbucnit la o gopodărie din vecini a fost mușcat de câinele proprietarului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din 29 de ani din Straja care a intervenit, vineri, pentru salvarea unor bunuri dint-un incendiu care a afectat o anexă a gospodăriei vecinei sale a fost mușcat de câinele femeii și a necesitat transportul la spital.

Astfel, anexa unui imobil ce aparține unei femei de 62 de ani din Straja a luat foc, femeia fiind sesizată de situație de poliție și vecini care au sunat la 112.

În timpul producerii incendiului, un bărbat de  29 ani, vecin, a intervenit pentru salvarea bunurilor și a fost mușcat de câinele femeii.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordare de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu leziuni la nivelul mâinii drepte, respectiv la degetele inelar și mijlociu fără a fi necesară internarea sa.

Incendiul a fost stins de pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus și de pompieri voluntari din Brodina și Straja.

Incendiul a izbucnit ca urmare a efectului termic al curentului electric, iar în flăcări a ars anexa locuinței și bunurile din interior, dar și 60 de găini.


Intră acum și în grupul de