Încă un incendiu izbucnit din cauza unui trăsnet în județul Suceava. A ars un adăpost pentru animale din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Incendiul a avut loc în noaptea de marți. A luat foc adăpostul pentru animale dintr-o gospodărie de pe strada Mărășești din orașul Vicovu de Sus.

Imagine ilustrativă

Pompierii au fost alertați în jurul orei 01:50 de proprietarii gospodăriei. La fața locului au sosit două echipaje ale ISU – Garda de Intervenție Vicovu de Sus, iar în sprijin au venit pompierii voluntari ce aparțin primăriei Bilca. Focul a fost localizat și stins.

Valoarea bunurilor distruse în urma incendiului se ridică la suma de circa 50.000 lei, reprezentând anexa în suprafață de circa 80 m2 și bunurile din interior. Au ars adăpostul pentru animale și depozitul pentru furaje, fiind salvată casa localnicilor.

Pompierii au stabilit drept cauză a incendiului „trăsnet direct”, iar pe marginea cazului a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de distrugere din culpă”.

Amintim că luna aceasta au avut loc mai multe incendii cauzat de trăsnete. La începutul lunii, pompierii s-au luptat preț de patru ore cu un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Horodnic de Sus. Mai recent, două cazuri asemănătoare au avut loc la Bogdănești și Laura.


Intră acum și în grupul de