Mai mulți suceveni au fost prinși la volan fără permis de conducere


Intră acum și în grupul de

În jurul orei 22:45, un echipaj de poliție a oprit pentru control un Audi A4, ce se deplasa pe str.  Calea Obcinilor din municipiul. Mașina era condusă de un localnic de 21 de ani.

În urma efectuării de verificări s-a stabilit că acesta este posesor de permis de conducere pentru categoriile AM, B1, B, doar că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru o perioadă de 90 de zile începând cu data de 22.04.2019.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În aceeași zi, în satului Pârteștii de Jos polițiștii au oprit pentru control un Mercedes, condus de un bărbat de 42 de ani.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere, iar auto i-a fost încredințat de soția sa.

Ambii s-au ales cu dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere”

În același timp, în comuna Calafindești, un localnic de 64 de ani, a condus tractorul agricol care tracta o cositoare, iar din neatenție a acroșat cu cositoarea autoutilitara Ford Facy, care era staționată.

Bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. Mai mult ca atât, acesta emana halenă alcoolică. Din aceste motive, i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat, iar ulterior  a fost de acord cu prelevarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.   


Intră acum și în grupul de