Un șofer băut din Horodnic de Sus care circula cu viteză în Putna a intrat cu mașina în șanț. Un tânăr din Bilca a fost rănit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Bilca a fost rănit sâmbătă seara după ce mașina în care se afla a intrat într-un șanț la Putna.

Astfel, un tânăr de 19 ani din comuna Horodnic de Sus, conducea sâmbătă seara un autoturism Ford Focus pe raza localității Putna spre orașul Vicovu de Sus, iar după ce a trecut de podul peste pârâul Putna,  pe un sector de drum în curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate, acesta a pierdut controlul volanului, a părăsit șoseaua și a pătruns în șanțul din dreapta carosabilului, după care  autoturismul s-a răsturnat  și s-a oprit în șanț.

Imagine ilustrativă

În urma accidentului au rezultat avarii majore la autoturism și  vătămarea corporală ușoară a lui  Crasnean Ionuț de 17 de ani din comuna Bilca.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Rădăuți.

De menționat este că după producerea accidentului plăcuțele cu numerele de înmatriculare au fost demontate de pe autoturism, iar tânărul șofer este cercetat pentru “vătămare corporală din culpă și modificarea urmelor accidentului de circulație”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de