Un octogenar din Suceava a murit din cauza unei lovituri la cap. El a căzut în timp ce ajuta un vecin în scaun cu rotile să coboare scările blocului


Intră acum și în grupul de

Suceveanul în vârstă de 82 de ani s-a autoaccidentat în scara propriului bloc în data de 26 mai. Bătrânul l-a ajutat pe un vecin imobilizat în scaun cu rotile să coboare scările blocului. În momentul în care au ajuns între etajul I și parter, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, lovindu-se la cap.

Imediat, acesta s-a deplasat la U.P.U. din cadrul Spitalul Județean Suceava unde i s-au acordat îngrijiri medicale, după care a fost externat.

La o lună după incident, suceveanul a acuzat dureri în zona capului fapt pentru care s-a deplasat din nou la spital unde a fost internat pe Secția Neurochirurgie și operat ulterior, deoarece în urma investigațiilor medicale i s-au găsit două hematoame subdurale.

Peste câteva zile după operație situația sa s-a agravat și bătrânul a fost internat pe Secția Reanimare unde a decedat la sfârșitul săptămânii trecute, urmare a complicațiilor suferite.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează a fi soluționat procedural de către BIC Suceava.


Intră acum și în grupul de