Un bărbat este cercetat pentru ucidere din culpă după ce a trecut cu roata peste corpul unui biciclist în Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Șoferul unei autoutilitare este cercetat penal pentru ucidere din culpă după ce a provocat un accident soldat cu un deces, informează Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului printr-un comunicat de presă.

FOTO: someseanul.ro

Mai exact, pe 15 mai, seara, în timp ce conducea imprudent o autoutilitară pe o stradă din Gura Humorului, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenția, bărbatul a intrat în coliziune frontală cu un biciclist.

Victima se deplasa din sens opus, pe sensul de mers al autoutilitarei, aproape de marginea părții carosabile, și nu a fost observată de conducătorul auto. Bărbatul, nerealizând ce s-a întâmplat, a trecut cu roata stânga față peste corpul victimei, rezultând ulterior decesul acesteia.

Astfel, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mișcare a acţiunii penale faţă inculpat pentru săvârșirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Prin urmare, faţă de inculpat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 1 iulie a fost dispusă luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.


Intră acum și în grupul de