Casa Judeţeană de Pensii Suceava a început distribuirea celor 311 bilete de tratament din seria a IX-a a anului 2019


Intră acum și în grupul de

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a informat, luni, într-un comunicat de presă, că instituţia a început distribuirea biletelor de tratament, din seria  IX  a acestui an.

Boliacu a spus că pentru această serie  au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava 311 bilete de tratament,  iar plecarea în staţiune  se va face  în intervalul 18- 22 iulie.

El a precizat că cele   311  bilete  de  tratament  alocate  Casei  Judeţene de Pensii  Suceava, vizează staţiunile: 1 Mai, Amara, Buziaş,  Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia,Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sovata, Târgu Ocna,Techirghiol, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord,Călimăneşti, Felix, Covasna şi  Tuşnad .

Directorul executiv al CJP Suceava a menţionat că listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost afişate atât la sediul instituţiei, cât şi pe pagina de internet.

“Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se pot  prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic, buletinul/ cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii iunie 2019”, a mai spus Boliacu.

El a atras atenţia că la ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri exceptionale, o altă persoană desemnată de către titular, pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de