Acasă Gura Humorului Accident în Gura Humorului provocat de un conducător de ATV, fără permis...

Accident în Gura Humorului provocat de un conducător de ATV, fără permis și fără experiență


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier s-a produs, marți seara, pe strada Piatra Pinului din orașul Gura Humorului, informează IPJ Suceava print-un comunicat de presă.

Astfel, un localnic de 27 de ani, conducând un ATV a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din localitate. Bărbatul nu avea experiență în conducerea ATV-urilor.



Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ATV-ului care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Sursa citată precizează că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul de 27 de ani nu posedă permis de conducere, iar ATV-ul a fost luat din posesia unui bărbat din Gura Humorului, fără acordul acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără a poseda permis”, „furt în scop de folosință” şi „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version