Lemne de foc confiscate la Frătăuții Vechi pentru nereguli în actele de transportare


Intră acum și în grupul de

Un echipaj al Poliției Rurale Gălănești a depistat în trafic o autoutilitară ce transporta material lemnos având avizul de însoțire expirat, anunță IPJ Suceava printr-un comunicat de presă.

Astfel, joi dimineața, pe raza comunei Frătăuții Vechi, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitara condusă de un bărbat de 42 ani din comuna Frătăuții Noi, care transporta material lemnos.

Cu ocazia controlului efectuat, conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire secundar emis miercuri de către o societate comercială cu sediul în comuna Zamostea, cu valabilitate până la miercuri, ora 22:30.

Având în vedere că avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto era expirat, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici care, în urma inventarierii materialului lemnos, au stabilit că în autoutilitară se transportă cantitatea de 5,20 mc lemn de fag, în valoare de 832 lei.Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Marginea.   


Intră acum și în grupul de