Acasă Social Lemne de foc confiscate la Frătăuții Vechi pentru nereguli în actele de...

Lemne de foc confiscate la Frătăuții Vechi pentru nereguli în actele de transportare


Intră acum și în grupul de

Un echipaj al Poliției Rurale Gălănești a depistat în trafic o autoutilitară ce transporta material lemnos având avizul de însoțire expirat, anunță IPJ Suceava printr-un comunicat de presă.

Astfel, joi dimineața, pe raza comunei Frătăuții Vechi, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitara condusă de un bărbat de 42 ani din comuna Frătăuții Noi, care transporta material lemnos.



Cu ocazia controlului efectuat, conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire secundar emis miercuri de către o societate comercială cu sediul în comuna Zamostea, cu valabilitate până la miercuri, ora 22:30.

Având în vedere că avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto era expirat, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici care, în urma inventarierii materialului lemnos, au stabilit că în autoutilitară se transportă cantitatea de 5,20 mc lemn de fag, în valoare de 832 lei. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Marginea.   


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version