O locuință și o mașină parcată în apropiere au ars într-un incendiu la Dornești VIDEO


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dornești, au intervenit sâmbătă seara, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dornești.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la casa de locuit și la o mașină parcată în imediata apropiere, existând pericolul de propagare la o anexă gospodărească, dar și la două locuințe învecinate.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape două ore.

În incendiu au ars acoperișul casei, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafață de 70 mp, și bunuri din interior , respectiv obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, elemente de tâmplărie din lemn și alte bunuri, iar autoturismul a ars în proporție de 70%.

Incendiul a izbucnit din bucătăria locuinței, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Sursa citată menționează că, din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat anexa gospodărească și cele două locuințe învecinate.


Intră acum și în grupul de