La Vatra Dornei, lipsa apei calde poate duce la bătăi, injurii și dosare penale


Intră acum și în grupul de

Un conflict verbal înntre patronul unor spații de cazare din Vatra Dornei și clienți de ai săi, nemulțumiți, a degenerat într-o bătaie generală, soldată la final cu dosare penale cu trei capete de acuzare.

Conflictul a avut loc joi seara, într-o clădire din Vatra Dornei, la parterul căreia e situat un bar, iar la etaj – spații de cazare, care aparțin aceluiași proprietar.

Astfel, cu câteva zile în urmă, camerele au fost ocupate de șase muncitori a unei societăți comerciale din Botoșani, care efectuau lucrări de profil la Vatra Dornei.

Spiritele s-au încins joi seara, când unul dintre muncitori (62 ani) a avut o discuție în contradictoriu cu proprietarul, pe motiv că acesta nu le-ar fi oferit muncitorilor apă caldă menajeră. Discuția dintre cei doi a degenerat, iar la un moment dat, proprietarul (48 ani) l-a lovit cu pumnul pe muncitor.

Ceilalți muncitori au intervenit pentru aplanarea scandalului, fapt care l-a determinat pe proprietar să-și cheme în ajutor doi cunoscuți, de 25 și 23 de ani.

Aceștia din urmă au sosit în grabă la apelul proprietarului, au urcat la etajul I al imobilului și au început bătaia cu ceilalți muncitori pe care i-au găsit.

La sosirea la fața locului a echipajului de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea scandalului, proprietarul imoblului a continuat scandalul și a început să se manifeste agresiv, în sensul că le-a adresat injurii polițiștilor și i-a amenințat cu acte de violență.

Pentru aplanarea situației polițișii au fost nevoiți să cheme întăriri și doar după ce echipaje de polițiști au sosit la fața locului s-a reușit calmarea spiritelor.         

Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „lovirea sau alte violențe”, „violare de domiciliu” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Față de proprietarul barului și cei doi cunoscuți ai săi, urmează să fie dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia urmând să fie conduși sub escortă în CRAP al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de