Imprudența șoferilor suceveni a condus la două accidente, la Putna și Fălticeni


Intră acum și în grupul de

În data de 18 iulie au avut loc două accidente, unul la Putna și altul la Fălticeni, în care șoferii s-au ciocnit din cauza că nu au păstrat distanțe suficiente.

Astfel, în jurul orei 14:00, o șoferiță de 20 de ani din Putna, circulând prin localitate, nu s-a asigurat corespunzător la depășirea unui autovehicul oprit pe dreapta părții carosabile și nu a păstrat o distanță suficientă față de acesta, intrând în coliziune față-spate.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 13 ani, care a fost transportată la Spitalul mun. Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care l-i s-au recoltat probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Mai târziu, în jurul orei 16:30, un sucevean de 47 de ani, în timp ce conducea pe str. Sucevei din mun. Fălticeni, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de mașina care circula în fața sa, pe aceeași direcție de mers, iar din impact a fost proiectat în spatele autoturismului unui alt autoturism.

Evenimentul rutier a fost soluționat ca tamponare, iar șoferul sucevean a fost sancționat contravențional cu o amendă de 580 lei.

La fața locului nu a fost solicitată ambulanță, persoanele implicate prezentându-se la sediul poliției pentru întocmirea documentelor de constatare. Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

S-a stabilit ulterior că în urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui șofer implicat în accident, care a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de