Mașini proptite în gardurile unor locuințe după accidente provocate de tineri șoferi la Vicovu de Jos și Fundu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unor accidente rutiere în care mașinile au ajuns în gardurile unor locuințe la Vicovu de Jos și la Fundu Moldovei.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă în jurul orei  02:38, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat din comuna Vicovu de Jos, un localnic de 18 ani, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a acroșat poarta de acces și gardul unui imobil.

În urma accidentului tânărul șofer a fost rănit ușor.

El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat penal pentru  „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosarul urmând să fie soluționat procedural.

Tot sâmbătă,  în jurul orei 13:25, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175 din comuna Fundu Moldovei, un localnic de 24 de ani s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a autoturismului care circula în fața sa fără să se asigure corespunzător, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat frontal într-un autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 63 de ani, din comuna Pojorâta, după care a fost proiectat în gardul unei imobil.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 63 de ani.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.(N.B.)


Intră acum și în grupul de