Un scandal conjugal din Pătrăuți s-a terminat cu spitalizare și arest


Intră acum și în grupul de

O femeie de 40 de ani din localitatea suceveană Pătrăuți a ajuns la spital după un scandal conjugal, care a avut loc joi dimineața.

În timp ce se soții se certau, soțul de 41 de ani și-a agresat soția, lovind-o de mai multe ori, inclusiv cu cuțitul.

Astfel, vecinii au alertat poliția, iar la sosirea lor, femeia se afla în curtea locuinței, având mai multe răni pe corp.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat femeia la U.P.U. Suceava în vederea acordării îngrijirilor medicale. În urma examinării medico-legale s-a stabilit cu titlu preliminar că victima prezintă leziuni ce necesită pentru vindecare 20 zile de îngrijiri medicale.

La rândul său, bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P al IPJ Suceava. De asemenea, acesta va fi prezentat vineri instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.   

Totodată, față de bărbat a fost dispusă punerea în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” cu raportare la infracțiunea de „tentativă de omor”. Cercetările au fost preluate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de