Un bărbat judecat pentru agresarea unui jandarm din Frasin a fost arestat preventiv după ce a mai bătut doi bărbați


Intră acum și în grupul de

Un bărbat, care a fost trimis în judecată după ce a lovit un jandarm din Frasin, a fost arestat preventiv, după ce, fiind sub control judiciar, a mai bătut doi bărbați.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, dosarul în care bărbatul este acuzat de săvârșirea infracţiunii de ultraj, dar şi portul fără drept al cuţitului, a ajuns în instanță în date de 8 mai.

A făcut KO un jandarm

Fapta penală din acest dosar a avut loc în martie acestui an, într-un bar din oraşului Frasin.

Atunci, potrivit sursei citate, după miezul nopții, un jandarm local a intervenit pentru aplanarea unui conflict, însă a fost agresat fizic de către bărbat, care l-a lovit cu pumnul în faţă.

Lovitura i-a cauzat jandarmului leziuni ce necesitau spre vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Pe lângă asta, asupra agresorului a fost găsit un cuțit, pe care acesta l-a purtat fără drept în respectivul local.

Între timp a mai agresat doi bărbați

Totodată, sursa citată precizează că ulterior trimiterii în judecată a dosarului sus menționat, tot față de acest bărbat s-a dispus punerea în mişcare a unei alte acţiunii penale.

Asta din cauza că pe 16 iunie, într-o stație de carburanți bărbatul, împreună cu alti doi camarazi, a agresat fizic alți doi bărbați care opriseră să alimenteze o autoutilitară. Aceștia i-au lovit cu pumnii şi picioarele în zona corpului, iar prin faptele lor au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Prin urmare, bărbatul și amicii săi sunt cercetați sub aspectul comiterii infracţiunii de „tulburare a ordinii şi liniştii publice„.

Având în vedere aceste aspecte, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au solicitat înlocuirea măsurii controlului judiciar instituit faţă de bărbat cu măsura arestării preventive, cererea fiind admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului, măsura fiind menţinută şi de Tribunalul Suceava care a respins contestaţia formulată de inculpat.


Intră acum și în grupul de