Incendiu la Brăiești în care au ars un garaj, două mașini și o parte din acoperișul casei. Focul a pornit de la un redresor lăsat în priză


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din comuna Cornu Luncii, au acționat, duminică dimineața, cu șase autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Brăiești din comuna Cornu Luncii.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenție, flăcările se manifestau la un garaj din lemn, care ardea generalizat, și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape două ore.

În incendiu a u ars garajul, pe o suprafață de 120 mp, și aproximativ 30 mp din acoperișul casei de locuit, dar și două autoturisme, obiecte de mobilier, aparatură alectrocasnică și altele și s-au degradat, pe o suprafață de 15 mp, pereții portanți ai casei.

Flăcările au izbucnit din garajul gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un aparat electric, redresor, lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

În incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente. (N.B.)


Intră acum și în grupul de