Bărbat rănit după ce tractorul său s-a rostogolit de pe un teren agricol abrupt din Dorna Arini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani din comuna Dorna Arini a ajuns la spital după ce tractorul său s-a rostogolit în pantă, în timp ce bărbatul încerca să prelucreze o livadă.

Astfel, luni, bărbatul s-a deplasat singur cu tractorul marca Universal 651 pe terenul său, pentru a transporta la drumul auto mai mulți arbori tăiați și fasonați.

La un moment dat însă, șoferul a pierdut controlul volanului, nu a mai reușit să țină tractorul pe drum având în vedere înclinația foarte mare, terenul fiind foarte abrupt. Mai mult, la prima serpentină a luat-o de-a dreptul în vale răsturnându-se de mai multe ori, oprindu-se la următoarea serpentină, răsturnat pe cupolă.

Bărbatul a sărit din vehicul și a strigat după ajutor, fiind auzit de o vecină care a solicitat o ambulanță la fața locului, care l-a transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Bărbatul a fost diagnosticat cu o contuzie la coloană cernică-toracală, contuzie hemitorace drept, contuzie șold drept și plagă escoriată cot stâng.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de