Trei bazine și două plaje. Cum va arata ștrandul Ițcani după investiții de aproape 10 milioane de lei


Intră acum și în grupul de

După cum am anunțat anterior, modernizarea Ștrandului Ițcani a primit undă verde după semnarea contractului de execuție.

Astfel, primarul Ion Lungu a relatat că urmează să fie construit un bazin principal cu suprafață de 1.250 mp, un bazin cu apă sărată cu suprafață de 250 mp și un bazin pentru copii cu suprafață de 420 mp.

Pe lângă asta, va fi amenajată o terasă pentru alimentație publică, pavilion administrativ, pavilion vestiare și grupuri sanitare, pavilion de control acces, spațiu de joacă amenajat pentru copii, spațiu verde amenajat pentru relaxare precum și două platforme plajă cu nisip cu o suprafață totală de 1.120 mp și o platformă plajă deck cu o suprafață de 700 mp.

Proiectul mai include și alimentare cu energie electrică, gaze naturale, rețele de telecomunicații, sistem supraveghere video, sistem sonorizare publică, rețea alimentare cu apă și rețea canalizare.

În acest sens, miercuri dimineața, Ion Lungu a semnat contractul de proiectare și execuție a acestui proiect cu Asocierea SC ConBuvovina, SC Loial Impex SRL, Moldproiect-ASD SRL, toate din municipiul Suceava.

Valoare contract 9.575.153,06 lei fără TVA, iar perioada de realizare 24 luni.


Intră acum și în grupul de