Doi migranți pakistanezi depistați în zona Falcău după ce au intrat ilegal în țară


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat și reținut doi cetățeni din Pakistan, care au încercat să intre ilegal în ţara noastră.

Cetățenii pakistanezi au fost preluaţi de autoritățile de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliței de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, în data de 31 iulie polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat pe direcția localității Falcău două persoane care se deplasau, de la frontiera de stat, spre interiorul țării.

Persoanele în cauză nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

 În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt doi cetăţeni din Pakistan în vârstă de 25, respectiv 32 de ani, a menționat sursa citată.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetățeni pakistanezi au fost preluaţi, conform acordului de readmisie, de către autoritățile de frontieră ucrainene. (N.B.)


Intră acum și în grupul de