Imprudența șoferilor suceveni a condus la două accidente soldate cu pasageri răniți, în Dărmănești și în Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni au avut loc două accidente, unul în Dărmănești și altul în Vicovu de Sus, soldate cu rănirea a două femei.

Astfel, în după-amiaza acele zile, pe DN 2 din comuna Dărmănești s-a produs un accident în lanț, cu implicare a trei autoturisme. Mai exact, o femeie de 43 de ani din comuna Grănicești nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 29 de ani din comuna Arbore, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat în autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 22 de ani din comuna Dornești.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 71 de ani din comuna Grănicești, pasageră în autoturismul condus de femeia de 43 de ani.

Spre seară, pe strada Calea Cernăuţi din orașul Vicovu de Sus, șoferul de 37 de ani a unei autoutilitare a efectuat un viraj fără să se asigure și fără să acorde prioritate autoturismului condus regulamentar de o femeie de 25 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 58 de ani din orașul Vicovu de Sus, pasageră în autoturismul condus de femeia de 25 de ani.

Toți șoferii implicați în cele două accidente au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative în toate cazurile.

De asemenea, șoferii vinovați de cele două accidente sunt cercetați penal, în cadrul dosarelor penale, ce vor fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de