Acasă Social Accident de muncă în comuna Panaci. Un muncitor a suferit mai multe...

Accident de muncă în comuna Panaci. Un muncitor a suferit mai multe fracturi deschise după ce un panou metalic a căzut peste el


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 56 de ani a suferit un accident de muncă, în timp ce lucra pe un șantier din satul Drăgoiasa, din comuna Panaci.

Bărbatul lucrează în calitate de excavatorist, fiind angajat legal la o companie de profil. Acesta muncea la excavarea solului pentru consolidarea terenului din zona adiacentă a DJ 174, din localitatea menționată anteriror.



Astfel, luni dimineața, bărbatul a coborât din excavator deplasându-se la capătul zidului de consolidare din beton unde se afla un panou metalic, rezemat de alte panouri, care era neasigurat. În momentul în care muncitorul s-a sprijinit cu mâna de panou, acesta a căzut peste el, cauzându-i leziuni la mâna stângă și piciorul stâng.

Bărbatul a fost preluat de la fața locului de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, iar apoi la UPU a Spitalului Județean Suceava.

Medicii au stabilit că muncitorul a suferit o fractură deschisă tip III B la ambele oase gambă stângă, luxație recidivantă scapulo-humerală stângă.

În cauză  se va proceda la notificarea I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version