Un bărbat a vrut să-și pună capăt zilelor aruncându-se de pe acoperișul unui hotel din Vatra Dornei. Acesta a fost salvat de polițiști și dus la spital


Intră acum și în grupul de

O tentativă de suicid a avut loc marți seara în municipiului Vatra Dornei. Un bărbat de 46 de ani s-a urcat pe acoperișul unui hotel din localitate, și după cum s-a aflat ulterior, a vrut să se arunce în gol pentru că „nu-și mai găsește rostul in viață„.

Întrucât hotelul se află într-o zonă intens circulată, toată scena s-a derulat sub privirile a zeci de trecători, care au sesizat poliția. Astfel, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine și siguranță publică.

În acest timp, bărbatul se deplasa dintr-o parte în alta a acoperișului și arunca cu bucăți de lemn. Ulterior s-a aflat că persoana în cauză este fochist la hotel, iar când este sub influența băuturilor alcoolice are tendințe suicidale.

Între timp, bărbatul a trecut pe cealaltă parte a acoperișului, iar cei doi agenți de politie aflați la fața locului au decis să urce pe terasa hotelului, pentru a încerca să-l determine să renunțe la intenția sa, iar echipajul de jandarmi au rămas jos pentru a urmări persoana.

După ce cei polițiștii au pătruns printr-o camera a hotelului în mansarda imobilului, au observat bărbatul, care se afla pe acoperișul clădirii. Agenții l-au supravegheat vizual, iar în momentul în care bărbatul s-a întins pe spate, profitând de faptul că aceasta se uita în partea opusă, polițiștii au ieșit pe acoperiș și l-au imobilizat prinzându-l de mâini și picioare.

Au rămas cu toții pe acoperiș, au discutat cu persoana în cauză până aceasta s-a liniștit, iar ulterior au reușit să-l coboare de pe acoperiș. Bărbatul a povestit că a urcat pe acoperișul  hotelului cu intenția de a se arunca, dar s-a întins pe spate pentru a prinde curaj.

Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar ulterior la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de