Dosare penale pentru doi șoferi prinși băuți în trafic în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe traseele județului Suceava din nou au fost depistați șoferi care urcă la volanul autoturismelor deși se află sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, joi seara doi șoferi băuți s-au ales cu dosare penale.

În jurul orei 21:00, autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani din comunei Pojorâta a fost oprit pentru control în apropierea comunei de reședință.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Două ore mai târziu, în orașul Liteni a fost oprit pentru control un autoturism condus fără forme legale de un bărbat de 25 de ani din județul Botoșani.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probă de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce vor fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de