Intervenție de trei ore a pompierilor din Fălticeni pentru lichidarea unui incendiu dintr-o gospodărie izbucnit de la un scurt circuit electric. Proprietarii au suferit atacuri de panică


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit, vineri, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din municipiul Fălticeni.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenție, ardea un adăpost de animale, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu pericol de propagare la vecinătăți.

În urma incendiului au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 100 mp, furaje, cereale, lemn de foc și alte bunuri.

Pe timpul intervenției care a durat circa trei ore, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarilor,  un bărbat de 72 ani și o femeie de 68 ani, care au suferit atacuri de panică, dar ulterior, cele două persoane au refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost  un scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:05, iar pompierii au salvat casa proprietarilor și o anexă gospodărească, cu bunurile aferente, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de