Un tânăr motociclist din Sucevița, rănit grav la Marginea de o mașină al cărui șofer a ieșit din curte pe șosea fără să-i acorde prioritate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Sucevița care conducea o motocicletă pe DN 17 A a fost rănit grav, vineri seara, la Marginea, după ce  un șofer a ieșit din curte cu mașina pe șosea fără să-i acorde prioritate.

Astfel, tânărul conducea o motocicletă  Kawasaki, pe DN 17A, în Marginea, dinspre Sucevița spre Rădăuți, pe un sector de drum în aliniament, a fost surprins de pătrunderea în carosabil, din curtea unui imobil, a unui autoturism Audi A6, condus de un localnic de 35 ani care nu i-a acordat prioritate de trecere.

În aceste condiții, motocicleta a intrat în coliziune cu autoturismul, conducătorul motocicletei fiind proiectat în afara carosabilului, în partea stângă, suferind leziuni.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul motociclist a fost transportat la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)    


Intră acum și în grupul de