Incendiu la o locuință din Suceava. Pompierii s-au luptat cu focul preț de două ore


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit, la miezul nopții de luni spre marți, la o gospodărie din municipiul Suceava. Pompierii au fost sesizați la ora 00:02.

Astfel, la fața locului au intervenit Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Suceava și trei autospeciale.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o casă de locuit și la anexele gospodărești, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul la ora 02:10.

Până atunci au ars o anexă din lemn pe 32 mp, astereala din lemn a casei de locuit pe 32 mp, tâmplărie din lemn, obiecte de mobilier, un metru cub lemn de foc, 12 stupi de albine, materiale textile și altele. S-au degradat podul și aproximativ 30 mp din pereții casei de locuit. De asemenea, s-au deteriorat trei metri liniari de lambriu din plastic, de la o anexă învecinată.

Pe de altă parte, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit a proprietarului, precum și o locuință și două construcții anexe din imediata vecinătate.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite dintr-un foc deschis în spații deschise.


Intră acum și în grupul de