Un nou caz de viteză exesivă într-o localitate suceveană. Un bărbat băut conducea cu 90 km/h prin Cacica


Intră acum și în grupul de

Un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a fost surprins, miercuri seara, în timp ce circula prin comuna Cacica cu viteza de 90 km/h.

Polițiștii au solicitat șoferului să oprească automobilul, iar apoi, întrucât acesta emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate probebiologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Amintim că acesta este al treilea caz de la începutul săptămânii, când radarele polițiștilor suceveni depistează șoferi care circulă cu viteze excesive prin localități.

Astfel, luni a fost depistat un tânăr care circula cu 132 km/h prin Dumbrăveni. Conducătorul auto a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Apoi, marți dimineață radarele polițiștilor din Gura Humorului au surprins un autoturism ce se deplasa strada Mănăstirea Humorului din localitate cu 89 km/h. Pe numele conducătorului auto, un localnic de 50 de ani, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de