Săptămâna viitoare încep înscrierile la Grădiniţă – grupa mică


Intră acum și în grupul de

Etapa de reînscriere a copiilor la grupa mică, mijlocie şi mare integral, la solicitarea părinţilor s-a încheiat marţi, a anunţat şeful IŞJ Suceava, Petru Carcalete, cu menţiunea că la solicitarea părinţilor, s-au reînscris şi copiii pentru grupele pregătitoare care nu îndeplinesc condiţiile pentru a urma clasa I, sau ai căror părinţi optează pentru şcolarizarea de la 7 ani.

Acesta a mai precizat că, în perioada 4-8 mai 2009, se desfăşoară înscrierea la grupele mici nou înfiinţate şi la grupele incomplete la începerea anului şcolar viitor, urmând ca între 12 şi 14 mai să aibă loc eventualele transferuri, în limita locurilor disponibile.

În acelaşi context, joi, de la ora 10, la Casa de Cultură Suceava, se va desfăşura sesiunea anuală de prezentare a grădiniţelor intitulată “Oferta grădiniţelor”, ediţia a VII-a.

Grădiniţele îşi vor face cunoscute programele în care au fost implicate, realizările din timpul anului şcolar, oferta educaţională şi activităţile din anul următor, precum şi numărul locurilor disponibile, părinţii putând să-şi înscrie copiii chiar atunci.


Intră acum și în grupul de