Un șofer băut a comis un accident în Cajvana, iar fratele său a încercat să ascundă mașina. Ambii s-au ales cu dosar penal


Intră acum și în grupul de

În dimineața de duminică, un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un podeț de pe marginea unui DC neclasificat din orașul Cajvana.

Tânărul a fost rănit și s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Suceava, acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe lângă asta, după producerea accidentului, fratele conducătorului auto, un localnic de 37 de ani a transportat autoturismul implicat în eveniment în curtea imobilului aflat în construcție în dreptul căruia s-a produs accidentul, după care i-a demontat plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, iar fratele acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de „modificare locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de