Acasă Social Un șofer băut a comis un accident în Cajvana, iar fratele său...

Un șofer băut a comis un accident în Cajvana, iar fratele său a încercat să ascundă mașina. Ambii s-au ales cu dosar penal


Intră acum și în grupul de

În dimineața de duminică, un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un podeț de pe marginea unui DC neclasificat din orașul Cajvana.

Tânărul a fost rănit și s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Suceava, acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Pe lângă asta, după producerea accidentului, fratele conducătorului auto, un localnic de 37 de ani a transportat autoturismul implicat în eveniment în curtea imobilului aflat în construcție în dreptul căruia s-a produs accidentul, după care i-a demontat plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, iar fratele acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de „modificare locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version