Incendiu nocturn la o gospodărie din Bogdănești. Proprietarul a suferit un atac de panică


Intră acum și în grupul de

Un incendiu violent a izbucnit marți noaptea la o casă de locuit din Bogdănești. Pompierii au fost sesizați în jurul orei 03:34.

Astfel, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bogdănești și Râșca, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la casa de locuit, construită din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu pericol de propagare la un adăpost de animale.

Până la urmă, pompierii au salvat adăpostul de animale, iar incendiul a fost lichidat la ora 05:00.

Au ars însă acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 80 mp, bunuri materiale din interior și circa doi metri cubi lemn de foc. S-au degradat pereții portanți ai locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 56 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.


Intră acum și în grupul de