Un bărbat a distrus o cutie de distribuție a energiei electrice din Brodina, întârtând cu mașina peste ea. Acesta avea permisul reținut din 2018 pentru că a condus băut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 29 de ani a intrat cu mașina peste o cutie de distribuție a energiei electrice din satul Brodina, comuna Izvoarele Sucevei. Bărbatul avea permisul reținut pentru condus în stare de ebrietate.

Poliția a fost sesizată despre incident marți, în jurul orei 21:50. La fața locului, aceștia au identificat la o distanță de aproximativ 150 de metri de locul producerii evenimentului, un autoturism care prezenta avarii, ca urmare a impactului cu un stâlp de electricitate.

Imagine ilustrativă

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparține unui alt vehicul, autoturismul avariat nefiind înmatriculat în România.

Ulterior, posesorul autoturismului a fost identificat de polițiști la domiciliu, acesta fiind un localnic de 29 de ani care a recunoscut faptul că, mijlocul de transport îi aparține, iar numărul de înmatriculare este montat de pe un alt autoturism pe care îl deține, dar care este avariat.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 29 de ani are permisul de conducere reținut din luna august 2018 ca urmare a depistării în trafic sub influența băuturilor alcoolice, iar mijlocul de transport implicat în accident a fost înmatriculat în străinătate, plăcuțele de înmatriculare fiind  reținute de polițiști în cursul anului 2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat/cu număr fals de înmatriculare”,bărbatul de 29 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de