Polițiștii au ridicat motocicleta neînmatriculată a unui vicovean care circula fără permis, echipament de protecție și sistem de iluminare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani din orașul Vicovu de Sus a rămas fără motocicleta sa cu pedale după ce aceasta a fost ridicată de către polițiști, care nu au putut stabili la fața locului din ce categorie face parte vehiculul.

Pe lângă asta, motocicleta nu era înmatriculată, iar vicoveanul nu posedă permis de conducere. Totodată, acesta circula neavând echipament de protecție, iar motocicleta nu era dotată cu sistem de iluminare și semnalizare omologat.

Bărbatul a fost identificat în trafic joi, în timp ce bărbatul se deplasa din direcția străzii Calea Cernăuți spre frontiera de stat cu Ucraina, pe raza orașului Vicovu de Sus.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducere unui vehicul neînmatriculat”.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional în cuantum de 1305 lei întrucât nu purta cască de protecție omologată și vestă reflectorizantă, iar motocicleta cu pedale nu avea un sistem de iluminare și semnalizare.

Având în vedere faptul că nu s-a putut stabili din ce categorie de autovehicule face parte, motocicleta cu pedale a fost ridicată pentru verificări și luarea măsurilor legale.


Intră acum și în grupul de