Vicovu de Sus: Conducătorul unui motoscuter a ajuns într-un șanț fiind acroșat de un microbuz al cărui șofer a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 52 de ani din Vicovu de Sus a fost rănit în urma unui accident rutier, care s-a produs luni seara pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus.

Bărbatul a relatat polițiștilor că a fost acroșat de un microbuz, iar șoferul acestuia a plecat de la fața locului.

FOTO: www.igj.ro

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea motoscuterul pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus, bărbatul a fost depășit de un microbuz care l-a acroșat și l-a proiectat în șanțul de pe partea dreaptă, după care șoferul și-a continuat drumul către comuna Straja, fără ca persoana rănită să-i rețină numărul de înmatriculare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 52 de ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul motoscuterului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, identificarea autovehiculului implicat în accident și a conducătorului acestuia.


Intră acum și în grupul de