Detaliile accidentului de pe b-dul George Enescu. O șoferiță nu a acordat prioritate motociclistului după care cei doi au intrat în coliziune


Intră acum și în grupul de

Un motociclist a fost rănit după o coliziune cu o mașină în cartierul George Enescu din Suceava.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 17:50. Motociclistul, un tânăr de 17 ani din comuna Dărmăneşti, a ajuns la spital unde primește îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs în condițiile în care o suceveancă de 37 de ani, aflată la volanul unui automobil, se deplasa pe b-dul George Enescu din mun. Suceava, dinspre supermarket-ul „Lidl”, iar în dreptul magazinului „Mobilă” a efectuat virajul la stânga către str. Aleea Lalelelor fără a acorda prioritate de trecere motocicletei conduse de tânărul de 17 ani.

Acesta venea dinspre sensul opus de mers, și prin urmare cei doi au intrât în coliziune.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” unde, în urma investigaţiilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul preliminar de „contuzii ușoare prin accident rutier, escoriaţii membru inferior stâng şi drept şi membre superioare”.

Conducătorii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de