Dosar penal pentru conducerea în stare de ebrietate pe numele unui bărbat care consuma băuturi alcoolice la o terasă, lângă autoturismul său


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” după ce a fost depistat consumând băuturi alcoolice la o terasă și ascultând muzică de la un casetofon al autoturismului parcat.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, bărbatul, aflat în compania altor trei indivizi, a fost observat, marți seara, de o patrulă a poliției pe o terasă a unei stații de alimentare cu carburant din comuna Putna. Bărbații stăteau la o masă de pe terasă, consumau băuturi alcoolice și ascultau muzică de la un casetofon al unui autoturism parcat.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 34 de ani. 

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.      


Intră acum și în grupul de