Acasă Social Dosar penal pentru conducerea în stare de ebrietate pe numele unui bărbat...

Dosar penal pentru conducerea în stare de ebrietate pe numele unui bărbat care consuma băuturi alcoolice la o terasă, lângă autoturismul său


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” după ce a fost depistat consumând băuturi alcoolice la o terasă și ascultând muzică de la un casetofon al autoturismului parcat.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, bărbatul, aflat în compania altor trei indivizi, a fost observat, marți seara, de o patrulă a poliției pe o terasă a unei stații de alimentare cu carburant din comuna Putna. Bărbații stăteau la o masă de pe terasă, consumau băuturi alcoolice și ascultau muzică de la un casetofon al unui autoturism parcat.



Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 34 de ani. 

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.      


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version