O femeie a fost rănită în urma unui accident rutier din Șcheia, produs din cauza nepăstrării distanței


Intră acum și în grupul de

Imprudența în trafic a cauzat un accident pe DC 74 în interiorul localității Șcheia, în care au intrat în coliziune două autoutilitare. În urma accidentului, pasagera dintr-un vehicul implicat în accident a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orelor 13:25. Un tânăr de 20 de ani din satul Fîntînele, în timp conducea o autoutilitară pe DC 74, în zona unei stații de alimentare cu carburant din Șcheia, din cauză că nu a păstrat distanța legală în mers față de vehiculul care circula în fața sa, a intrat în coliziune față spate cu acesta, respectiv cu o altă utilitară condusă regulamentar.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, pasageră în autoutilitara condusă regulamentar.

Femeia a fost preluată de un echipaj de urgență și transportată la UPU Suceava, unde în urma evaluării medicale au fost diagnosticată cu „TCC minor, contuzie coloană cervicală”, fără a fi necesară internarea.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, ulterior la spital li s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.        

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de