O femeie a fost rănită din cauza unui balcon prăbușit în comuna Bunești


Intră acum și în grupul de

O femeie de 44 de ani a ajuns la spital după ce a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ doi metri. Aceasta se afla pe balconul unei locuințe, care s-a prăbușit.

Femeia a fost transportată la spital joi dimineața. Ea se afla se în vacanță la locuința părinților din satul Petia, comuna Bunești, s-a urcat împreuna cu mama sa, în balconul locuinței pentru a servi o cafea.

Din cauza faptului că podeaua balconului era din material lemnos aflat în stare de putrefacție, s-a rupt sub greutatea acesteia, astfel femeia s-a precipitat pe solul înierbat din fața locuinței, de la o înălțime de circa doi metri, iar din impactul rezultat, aceasta a suferit leziuni corporale ce au necesitat intervenția unui echipaj SAJ, care a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit diagnosticului medicilor, femeie și-a fracturat o vertebră și a suferit o contuzie la bazin prin cădere. La moment, pacienta se află în grija medicilor de la UPU Suceava.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte cu caracter penal.


Intră acum și în grupul de