Acasă Social Un tânăr, care circula fără permis cu un moped căutat pentru confiscare...

Un tânăr, care circula fără permis cu un moped căutat pentru confiscare a fost depistat după ce a comis un accident chiar în fața unei patrule de poliție


Intră acum și în grupul de

O patrulă a poliției rurale Vama a fost martoră la un accident produs joi seara, în care conducătorul unui moped, care circula din direcția Ciumârna – Paltinu, ajuns într-o intersecție, a pierdut controlul direcției de deplasare, căzând pe sol.

Conducătorul mopedului nu a fost rănit. Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 ani, domiciliat pe raza comunei Vatra Moldoviței.



Fiindu-i solicitate documentele personale, respectiv permisul de conducere, acesta a declarat că i-a fost reținut anterior pentru viteză și că dovada înlocuitoare a acestuia nu o are asupra sa. Totodată tânărului i s-a solicitat să prezinte și documentele pentru mopedul condus, însă acesta a declarat că nu deține nici un document întrucât a cumpărat-o recent.

Astfel s-a procedat la verificarea persoanei în cauză în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că acesta deține permis de conducere categoriile AM, B, B1 însă figurează cu mențiunea „Suspendat”.

Totodată s-a procedat și la identificarea seriei de șasiu a mopedului și s-a stabilit că mopedul figurează ”Căutat pentru confiscare” pe raza statului Italia, data introducerii 21.07.2012, fiind vorba de o motocicletă Honda.

Având în vedere lipsa documentelor de identificarea a mopedului și a celor de proprietate asupra acestuia, precum și mențiunile existente în bazele de date, s-a dispus indisponibilizarea mopedului la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc în vederea cercetărilor.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version