Țigări ascunse în două autoturisme, descoperite în PTF Siret. Conducătoarele auto au fost amendate cu câte 5.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit, într-o singură zi, două autoturisme în care erau ascunse sute de pachete de țigări de contrabandă, ce urmau a fi comercializate pe piaţa neagră din zonă, arată purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Serițan.

Astfel, în data de 31 august, în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în România, două autoturisme în care se aflau ascunse țigări de proveniență ucraineană.

În primul autoturism, marca Audi, condus de către o tânără, M.A., cetăţean român, în vârstă de 22 de ani, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse în bagajele personale şi în aripile din spate ale autoturismului, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 420 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

În al doilea autoturism, marca Volkswagen, condus tot de către o femeie, S. R., în vârstă de 61 de ani, a fost descoperită în bagajele personale cantitatea de 110 pachete țigări, de aceeași proveniență.

În ambele cazuri, țigările, în valoare totală de aproximativ 800 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două femei au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.


Intră acum și în grupul de