Vitezomanii suceveni au primit amenzi de peste 83.000 lei în weekendul trecut. Un tânăr a fost prins circulând cu 169 km/h


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din judeţ a organizat, sâmbătă și duminică, o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Astfel, peste 100 de șoferi au fost depistați încălcând regulile circulației rutiere, și prin urmare au fost amendați.

Printre ei s-a remarcat un tânăr de 22 ani din comuna Marginea, care a fost prins de radarele polițiștilor circulând cu viteza de 169 km/h pe VO2P, depăşind cu + 79 km/h limita maximă permisă pe acest sector de drum.

În total, au fost aplicate 165 de sancțiuni, în valoare de 83.095 lei.

Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru încălcarea regimului de viteză (101). Clasamentul este completat de sancțiuni pentru nefolosirea centurii de siguranţă (16) și pentru lumini DNE (8).

În rest, alte cinci sancțiuni au fost aplicate pentru depăşiri neregulamentare și câte una pentru alcool și neoprirea la semnalul polițiștilor, dar și 33 de sancțiuni pentru abateri de altă natură.

Pe lângă asta, 25 de șoferi au rămas fără permise de conducere, majoritatea din cauza vitezei (18), dar și din cauza depășirilor neregulamentare (5), neoprirea la semnal (1) și alcool (1).


Intră acum și în grupul de