Un tânăr de 18 ani bănuit de tâlhărie într-un cazino din Rădăuți a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din municipiul Rădăuți a fost reținut pentru 24 de ore fiind bănuit că a comis o tâlhărie într-un cazino din localitate.

Potrivit informațiilor IPJ Suceava, victima agresiunii, un bărbat de 27 de ani din comuna Horodnic de Sus, a sesizat poliția despre faptul că în noaptea de luni, în incinta unui cazino din Rădăuți, a fost agresat de un tânăr care i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen și i-a sustras portofelul în care avea 500 euro și documente.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 18 ani din municipiul Rădăuți, care a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, tânărul se afla sub măsura controlului judiciar dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți într-un dosar penal în care este inculpat sub aspectul săvârșirii mai multor fapte de distrugere prin incendiere în incinta Bazarului Rădăuți, fapte comise în perioada iunie-iulie 2019.

Din acest motiv, astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.


Intră acum și în grupul de