Un sucevean a fost rănit după ce a adormit la volan, s-a izbit de un stâlp, apoi de un capăt de pod și s-a răsturnat pe DN 2


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 56 de ani din municipiul Suceava a fost rănit după ce a comis, marți seara, un accident pe DN 2, în afara municipiului Fălticeni.

Potrivit IPJ Suceava, bărbatul a adormit la volan, iar din cauza asta a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune ușoară cu un stâlp de la iluminatul public, după care, a intrat în coliziune cu un capăt de pod și s-a răsturnat pe partea lateral stângă a autoturismului, partea din față a autoturismului a rămas suspendată pe balustradă iar cea din spate rezemată pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Medicii au stabilit diagnosticul: „contuzie hemitorace stâng, contuzie coloană lombară, plăgi esoriate mâna stângă”.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de