O societate comercială din Bogdănești a fost amendată cu 15.000 lei pentru transport repetat de cherestea cu un singur aviz de însoțire


Intră acum și în grupul de

O societate comercială din localitatea suceveană Bogdănești a fost sancționată cu 15.000 lei pentru că a admis transportul repetat de cherestea cu același aviz de însoțire.

Ansamblul de vehicule care efectua transportul repetat a fost oprit pentru control miercuri seara, în județul Suceava.

Șoferul vehiculului, un bărbat de 53 de ani din comuna Boroaia, a prezentat pentru control avizul de însoțire emis în data de 01.09.2019, cu volum înscris de 49,94 m3, având punct de încărcare societatea comercială menționată și destinatar o societate comercială din județul Constanța.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în data de 01.09.2019 după ora 12:15 ansamblul rutier a efectuat un prim transport la Constanța, s-a întors a doua zi seara, iar miercuri, până la momentul opririi, efectua un alt transport, ambele transporturi însoțite de un singur aviz.

Astfel, ansamblul rutier a fost dat în custodia OS Râșca, iar reprezentanții Ocolului Silvic respectiv au identificat și inventariat cantitatea de 45,79 m3 cherestea rășinoase aflat încărcată în semiremorca.

Societatea comercială din Bogdănești, adică operatorul economic emitent a avizului, a fost sancționată contravențional cu o amendă de 15.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea fizică a volumului de cherestea în valoare de 30.921,21 lei.


Intră acum și în grupul de