Un bărbat a fost prins cu un moped furat în cartierul George Enescu din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Vadu Moldovei a fost depistat miercuri noaptea, în timp ce se deplasa alături de un moped furat din fața unui bloc din cartierul sucevean George Enescu.

Bărbatul a fost observat de o patrulă a poliției în jurul orei 00:45. Acesta se deplasa în zona intersecției Bulevardului George Enescu cu str. Aleea Lalelelor, pe lângă un moped care avea sistemul de direcție blocat, iar la vederea echipajului de poliție bărbatul a devenit agitat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că mopedul în cauză aparține unei sucevence care locuiește în cartierul respectiv, iar mopedul era parcat și asigurat de mai mult timp pe trotuarul din fața unui bloc de pe Bulevardul George Enescu din mun. Suceava.

În jurul orei 00:30, bărbatul, în timp ce se deplasa prin zonă, a observat mopedul în cauză, ocazie cu care, constatând că acesta nu este asigurat cu un sistem antifurt, având doar sistemul de direcție blocat, l-a sustras, cu scopul de a și-l însuși pe nedrept.

Mopedul a fost restituit proprietarei, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de