Factorii poştali pot spera la o mărire de salariu în 2009


Intră acum și în grupul de

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română a decis că poate să aprobe majorarea fondului de salarii pentru anul 2009. Anunţul a fost făcut, sâmbătă, la Suceava, de preşedintele CA, directorul general al Companiei, Marius Vatavu.

Acesta a declarat la Suceava că respectiva majorare a fondului cheltuielilor cu salariile pentru 2009 urmează să fie negociată cu sindicatele în vederea stabilirii cuantumului cu care ar putea fi majorate salariile din sistem. „Această majorare a fondului de salarii se va transforma într-un cuantum de creştere salarială pe anul 2009, în urma negocierilor cu sindicatele care se desfăşoară în momentul de faţăt”, a mai spus preşedintele CA al CN Poşta Română.

Marius Vatavu a evitat să precizeze procentul cu care se majorează fondul de salarii arătând că „va fi o creştere prudentă”, apropiată de rata inflaţiei prognozate. Vatavu este un exponent al PD-L Suceava fiind de alttel unul dintre puţinii suceveni care, după câştigarea alegerilro generale de PD-L a reuşit să ajungă într-o funcţie de rangul 1, la nivel central.


Intră acum și în grupul de